Masterclass complexe beslagcombinaties - door André Moerman

Als schuldhulpverlener maak je wel eens iets mee wat je aan het denken zet. Een situatie die om verdieping vraagt, die je ontregelt. En er zijn ingewikkelde situaties waar je misschien nog steeds mee in je maag zit. Of waar je juist trots op bent, dat je het uiteindelijk goed hebt kunnen oplossen.

Om te leren van elkaars ervaringen organiseert Schouders Eronder een aantal masterclasses. In een groep van max. 25 deelnemers bespreken we een casus. Afhankelijk van de casus halen we er een professional bij om nog dieper op de situatie in te gaan. Voor deze masterclass hebben we André Moerman bereid gevonden om ons mee te nemen in ingewikkelde beslag- en verrekencombinaties. 

Complexe beslagcombinaties

Als je schulden hebt dan sta je daar met heel je vermogen voor in. En dat is te merken. Op allerlei inkomensbestanddelen kan beslag gelegd of verrekend worden. Hoe ga je om met ingewikkelde beslag- en verrekencombinaties? En wat te doen bij bankbeslag? Kortom: hoe zorg je er voor dat de beslagvrije voet klopt en dat jouw klant weer voldoende overhoudt om van te leven?

Deze masterclass wordt verzorgd door mr. André Moerman. André is eigenaar van www.schuldinfo.nl, manager materiële dienstverlening bij Bindkracht10 en voorzitter van de signaleringscommissie van de Landelijke Organisatie Sociaal Raadslieden (Sociaal Werk Nederland).

Voor wie

Deze masterclass is een verdiepingscursus bedoeld voor schuldhulpverleners die regelmatig VTLB berekeningen maken. Er wordt van je verwacht dat je een basis VTLB berekening kunt maken.

Max. 2 deelnemers per organisatie. Ben je geen schuldhulpverlener en wil je toch aanwezig zijn? Dan kom je op de wachtlijst en plaatsen we je als er ruimte is, op volgorde van inschrijving. 

Wanneer

3 juli van 10.00 tot 12.30 (incl. lunch)

Inloop vanaf 9.30

Locatie

De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8 in Utrecht

Routebeschrijving

Aanmelden

Helaas, deze bijeenkomst zit vol. Je kunt je niet meer aanmelden.

 

Deze masterclass kunnen we je gratis aanbieden vanuit het programma Schouders Eronder. Het is de bedoeling dat je de kennis die je hier opdoet verder verspreidt bij je collega's, daarom hanteren we ook een maximum van 2 personen per organisatie. Wil je dit onderwerp binnen jouw organisatie breder op de agenda zetten of werk je bij een commerciële organisatie? Dan kun je het beste contact opnemen met André Moerman om aan te sluiten bij een reguliere training.